Фирма Технополис“ днес прави един мил жест  и аз искам

...
Фирма Технополис“ днес прави един мил жест  и аз искам
Коментари Харесай

Ваучери за 7000 лева за активните граждани от общината дари „Технополис“

„ Фирма „ Технополис “ през днешния ден прави един благ жест  и аз желая да им благодаря, тъй като тази компания, с изключение на, че направи огромни вложения в нашия град, има и нужния разсъдък да откликва на нашата обществена политика, която е ориентирана най-вече към дейни хора, правещи значими и потребни неща за града ни.

Те бяха по този начин общителни да създадат едно подаяние за Община Пазарджик в размер на 7 хиляди лв. под формата на ваучери от 200 лв., които могат да се употребяват за период от една година в магазин „ Технополис “ за закупуването на всевъзможни неща от там “, разясни кметът Тодор Попов при срещата си с представители на компанията.

Той благодари сърдечно и изясни, че тези средства ще бъдат включени към  програмата „ Граждански подтик “, която подтиква дейни жители по отношение на реализирането на предпочитани политики, свързани с опазването на естествената среда, благоустрояването на града и основаването на по-добри условия за живот в другите квартали.

„ Сигурен съм, че всяка доброта в живота се връща. Така че това положително дело е оценено от нас, мощно се надявам да е оценено и от Господ  и да ви върне тези положителни каузи неведнъж “, пожела Тодор Попов.

Управителят на магазин „ Технополис “ в Пазарджик Димитър Иванов показа, че от доста години работят сполучливо с кмета на града и Общината.

„ Получаваме едно доста положително подпомагане от негова страна и в символ на признателност към него и към Община Пазарджик протягаме ръка всяка година, с цел да помогнем  с каквото можем и съдействаме  развиването на града да продължава в положителната посока.

Благодарим на Община Пазарджик и на господин Попов за взаимната работа “, сподели още Димитър Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР